Vores team giver dig en hurtig, fuldstændig effektiv og problemfri service, der sparer dig tid og penge, så du kan bruge mere tid på at udvikle din egen virksomhed. Så hvorfor ikke outsource din lønadministration til Fjordensrevision? Ingen kunde er for stor eller lille. Vi tilbyder i øjeblikket lønadministration til mange kunder, vi dækker alle brancher og imødekomme alle individuelle behov og forskellige krav.

Uanset om du betaler dit personale ugentligt, hver fjerde dag, fire gange ugentlige eller måske bare månedlige, kan du altid via et telefonopkald, en fax eller en e-mail sende besked til os, og vi vil producere lønsedler til dine medarbejdere og lave alle de rapporter, du måtte have brug for, herunder dine skatteangivelser. Vi sikrer, at du opfylder alle dine forpligtelser overfor lønloven. Og i særlig graf paragraf 34b!

Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere det sådan at du betaler dine medarbejdere ved hjælp af et lønsystem som du selv styrer.

Vi er i stand til at påtage os opgaven med at styre lønningsliste på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af skatteåret, uanset om din virksomhed er ny, ved at skifte fra et manuelt system som Microsoft Excel eller om i er i færd med at overføre jeres lønaktiviteter fra en anden eksisterende udbyder af lønsystemer.

Vores kompetenceområde

Vi har styr på alt fra Pensionsfradrag, studielån, SSP og SLMP. Alle opgaver behandles hurtigt af vores erfarne medarbejdere. Vi sikrer, at alle ændringer i lovgivningen er indarbejdet i din lønseddel. Vi sikrer, at dine aftaler med SKAT håndteres effektivt og med det mindst mulige besvær.

Ved hjælp af vores lønsystem vil du se, at dit personale bliver betalelt nøjagtigt og til tiden. Vi har aldrig oplevet fejl og har en 100% korrekt lønudbetaling gennem de 41 år vi har eksisteret! Det betyder også, at alle dine juridiske forpligtelser i forhold til lovgivngingen er noget vi tager hånd om. Se her, hvad du kan forvente dig af os:

  • Lønudbetaling: Ugentlig, hver fjerde uge, eller månedligt
  • Automatiseret digital bogføring
  • Detaljerede ledelsesrapporter vedrørrende alle aspekter af lønsedlen
  • Talsperson overfor SKAT på dine vegne
  • Fradragsbetaling til dine medarbejdere, hvis det kræves
  • Personlig support 52 uger af året fra alle vores kompetente medarbejdere